mrshavva Nurseven cerrahımın eşi Kadın Doğum doktoru bebeğin cinsiyetinin rahme düştüğünde belli olduğunda ama bazı eski kafalı insanlar yüzünden bilerek söylemediklerini söylemişti.
Nurseven mrshavva rahme düştüğünde belli olduğunu okudum canım dr öyle deyince bayağı okudum bu konu hakkında yazılar hiç beklemiyordum böyle bir yorum yapınca bi şaşkınlıkla nasıl yorum yaptğnı bile soramadım o sıra haftaya tekrar gittiğimde soracağım ama ☺️
Nurseven Anneolacak daha neler ya Rabbim aratmasın ne kız ne erkek inşAlalh olmayanlara da Rabbim nasip etsin ❤️
Sezenay Nurseven canım rahme düştüğünde anlamaları için embriyonun kromozom analizini yapmaları lazım kese şekli yerlesme yeri falan hikaye
Destina21 Doktor sarhoş falan saçma olmuş yani .. doğruluk payı çok ama doktorlar net bisey görmeden söylemiyorlar.. çünkü insanlar yanılma payını hesaba katmayıp ne biçim doktor bi öyle bi böyle diyor ..derler 😉
istanbulluanne Betyy Eskiden zor olduğu için cinsiyet meselesi kese yuvarlaksa erkek , yassiysa kiz derlermis 😊 benim yuvarlakti mesela erkek cidden. Tabi koca karo hurafeleri 😉
songul123 Nurseven kesenin yapısından dahi doktorlar anlayabiliyormuş canım benim ablaminkini bilmişti mesela
Mervenin Kesinlikle o dr u değiştirmelisin😄😄😄 mercimek kadar kese zor görünüyo be cinsiyeti ya Allahım🙈
Gmzcngi Nurseven bence saçmalamış doktor benim bebeğim 14 haftada acıp kendini gösterdiği halde doktorum %90 erkek ama dedi %10luk bir pay bırakmıstı yanılma olarak daha kesede tırnak ucu kadar gözüken şeye nasıl erkek der anlamadım garip🙄
Mervekrgl 5 haftalıkkan bebek sadece kan pıhtısı içinde Bi kalptir yani nasıl anlamış o doktor çok merak ettim
Muhammedamine Hafizeipek 4-5 haftalıkken bebek varmı yaa 🤯 kese zor görünüyorr . Şu şey meselesi sanırım buradada çok yazmışlardı kese sağda kese solda kız mı erkek mi acaba bu muhabetmi 💆🏻♀️
Hafizeipek Muhammedamine o muhabbeti çok yapan var ben erkek diyince kesen ne tarafta diye ciddi ciddi soran oldu ama bunu doktorun demesi çok komik gerçekten 😂😂😂
kymkkymk2106 Nurseven kuzumm daha cenin o mercimek kadr bile yok kemikleri yokki kemik yapısından anlasn neye göre söylemş gerçektn bnde şaşırdm
Happymammy Tabiki bilir koskoca 5 haftalık bebeğin cinsiyetini göremicekse niye onca zaman tıp okumuş biraz bilimsel olun kızlar 😂😂