Elifffbay Ben bugün bişe duydum doğru mu bilmiyorum doktor raporlu mama verebiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan var mı bebelerim ikiz sütüm yeter mi bilmiyorum mama da almış başını gidiyor böyle bişe varsa çok iyi olur
Kelebekk-0307 Elifffbay bizde raporla mama alıyoruz ama bebeğimin alerjisi olduğu için herhangi bir şikayeti yoksa raporla mama almanız bence mümkün değil bilgim yok ama öyle birsey olsaydı eminim herkes alırdı o şekilde
minik_koala_ve_annesi Elifffbay arkadasimin bebegi 3 aylik sut alerjisi cikti aptamilin proteinszi 6 ay boyunca raporluymus
2_minik_kalp Elifffbay benim bildiğim Süt alerjisi olan çocuklara veriyorlar sadece o raporu ve her mama için geçerli değil Süt alerjisine özel mamalar var raporla ondan alabiliyorsun sadece. Kardeşimde vardı Süt alerjisi 6 ay süreyle rapor çıkartırdı annemler o şekilde daha uygun geliyordu mamalar ama şuan nasıl tam bilmiyorum.
Kelebekk-0307 Elifffbay evet çocuk doktoru yazmıştı ama alerji doktoru onayı gerekiyor devam etmesi için test filanda yaptırmıştık