sehercyrngr Benim gibi erken doğum riski olanlar nasıl gidiyor ? Suan 28+6 haftadayız her an sanki suyum gelecek doguracam gibi korkuyorum 🥺arada belim kasiklarim ağrıyor sürekli uzanıyorum ama bi kızım var onunla da ilgilenmek zorundayım
Sevvl sehercyrngr şimdilik yatıyorum annem var oda gidecek yarın mecbur kalkıp iş yapcam hastane çantası hazırlanıp dolap yıkayacağım hazırlıklı olmak istiyorum
CmreKsidar sehercyrngr benimde erken doğum riskim var. 27+6 yım 24 de bi suyum azaldı yatış yapıldı sonra düzeldi suan sınırda bende hep tedirginim.
abcd-16 sehercyrngr merhaba bende 27+5 deyim rahim ağzı kısalması var. Ben fitil ve proluton iğne kullanıyorum ağrım yok çok şükür ama ağrım oluncada endol hap vermişti doktor alabilirsin dedi çok rahatlatıyor doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz ağrıya çok iyi geliyor
Nutelllaa sehercyrngr benikde 1 yaşında oğlum var 28de 1 cm açıklık çıktı .şuan 31olduk .ama herşeyi yapıyorum mecbur hiç riskli gebelik geciriyormus gibi ddgilde normal olduğu gibi yaşıyorum.ne yapayım elimde olsa zaten yatarım
sehercyrngr 2017Yeliz ilk gebeliğimde bebeğim 29 haftalık doğdu gece aniden suyum geldi meğer bebek asagi inmiş doğum pozisyonu almış sezeryana alındım 77 gün küvezde kaldı arası cok geçmeden tekrar hamile kaldım doktor ilki erken doğdu Buda doğabilir dedi
mirzam04 sehercyrngr rahim ağzına bakıldımı ilki oldu diye ikincisi öyle olacak değil içini ferah tut Allah büyüktür benimde erken doğum riskim var rahim ağzına dikiş atıldı hep uzanıyorum şuan 27+3 günlük olduk inşallah zamınında doğar yavrularımız
2017Yeliz Allahım sag daglim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 22 haftalıgız biraz agrılı zor geciyo inşallah güzel günler görürüz
Nlnr_anne Benimde erken doğum riskim var .ve sürekli yatıyorum .rabbim sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ciher geliştirici yapıldığı sizlere
sehercyrngr mirzam04 doktorum bana da dikiş yapalım dedi ama ben yapmak istemedim korktum İlk gebeliğimde ben ev taşımıştım kendimi çok yormuştum ağır şeyler kaldırmıştım bebek asagi inmişti bilmeden de ilişkiye girince günler sonra suyum geldi bu sebeptendi ben öyle düşünüyorum ama suan aylardır ilişki yasak ve sürekli uzanıyorum ayaklar yukarıda