Geç oldu biraz yazmak için ama sonunda yazıyorum bende 18 Kasım Cuma günü saat 12:00 da spinal sezeryan için gün almıştık askında hiç korkmadım hamile olduğumu öğrendiğim ilk an sezeryan olucam ben dedim herkes karşı çıktı ama benim kararımdı ve öylede oldu yatışım yapıldı 12:00 da çok heyecanlıydım ilk bebeğimde hamileyken çok sorunlar yaşadım yok plasenta yaşlanması yok toxoplasma neler neler denildi korkumda vardı bebegımde birşey çıkacak diyede aslında amelıythaneye indik anestezi uzmanı iğneyi yaptı hiç hissetmedim bile doktorum geldi ve başladı o tepedeki ışıktan bende izledım kendımı yansımasından neler yaptığını gördümse tam 13:13 meleğim dünyama geldi gösterdıklerınde saçları simsiyah çokçaydı hemen onu yanağıma getırdıler öptüm mis gibiydi sonra beni dikmeye başladılar ve şunuda söyluyum kızım kordonu tutmuş doğarken sımsıkı çok güldüler ben göremedim tabi sonrasında kolaydı ne kadar çok yürürsen kendını rahat hissedersen o kadar kolay geçer senin için soru sormak isteyen varsa yardımcı olabılırim