Anneperi 27 +4 haftalığım çok sık idrara gidiyorum normal mi yanma yada başka şikayetim yok hem gece hem aksam 1 haftadır böyle
Edafmo Anneperi normal bence. Artık bebiş büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor. Ben çok erken vakitlerden beridir çok çok sık çıkıyorum tuvalete
Kelebekk-0307 Anneperi çok normal evet hatta daha ileri haftalarda tuvalette mi uyusam acaba diye düşünüyorsunuz öyle bir bütünleşme oluyor
Babykalamar Anneperi 33 haftaligim geceden sabaha 5 kere gidiyorum mesaneye baski yaptigi an 3 damla cis bile olsa beni kaldiriyor o derece cok normal yani. Idrarda yanma koku akinti yoksa bebegin baskisindandir rahat olun
Miniminnacik Bebek buyudukce rahme baskı yapiyor annesi oldukça normal sen beni gör birde doğuma bir kaç günüm kaldı Allah’ın izniyle yarım saatte iki kez cikiyorum bazen.
sehercyrngr 28+6 haftalığız bizde neredeyse tuvalletten çıkmıyorum bebek büyüdükçe mesaneye baskı olduğu için sık sık idrara çıkmak normal
SeydaYvz 34 haftalığım gerçekten hiç bi şikayetim yok ama saatte 2 defa tuvalete gittiğim oluyo beni yoran sadece bu çok şükür🤣
ensensr23 Ben 20 haftalığım benimki erken başladı sanırım 10 dkk da 2 defa gidiyorum çok zor gerçekten