Gzm007 Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var 21+5 günlük hamileyim ve detaylıda bebeğimin kalbinde 2.3mm çapında bi leke göründü birde böbrekte büyüme varmış böyle bi durumla karşılaşan var mı cok korkuyorum 🙏🏻😔 lütfen cvp verir misiniz
Belizaybars Benım bebegımın kalbındede parlaklık cıktı ende kalınlıgı normal cıkınca bı sıkıntı gormedıler ınsallah ılerde kapanır canım korkma ılerde kapanabılıyomus doktorun ne soyledı
Gzm007 Belizaybars Belizaybars 2 bulgu olunca fetal dna testi yaptırabilirsin dedi doktorum ama detaylı ulturasonu yapan başka bi doktordu o bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi cok korkuyorum
Gece1230 Gzm007 Belizaybars bende bugün girdim detaylıya kalbin sol odacığında parlaklık görüyorum ama kaybolacak risk oluşturmuyor dedi banada endişelendim yinede
Belizaybars Korkmayın bu testlerın yuzde yuz dogrulugu yokkı rabbım bılır allahın ıznıyle guzel dusunun benı arastırma hastanesıne yonlendırdı bebegın kalbıne fetal eko cekıldı ordada bakıldı ınsallah bı sorun olmaz ıcını ferah tut
Gzm007 Belizaybars inşallah bi sorun çıkmaz herşey Allah’ın taktiri tabi ama insan ister istemez korkuyor 🙏🏻😔
Belizaybars Bende aynıydım cok ıyı anlıyorum ınan ınsallah guzel olacak hersey annesi saglıcakla gelsın bebişiniz