Erva27 Merhaba kızlar 31+6 günlük gebeyin 3 gündür çok fazla mide yanması var agzımdan gelio uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum hafif gözüm dalıo uyku arasında midemden agzıma su gelio kusma istegi bogazımda kalıo çok kötü bi durum aç yaşıyorum resmen ... sizler neler yaptınız yanmayı geçirmek rahat bi uyku geçirmek için
EceAydn Erva27 bende de çok oluyor; süt, elma, armutla atlatmaya çalışıyorum 😢 özellikle gece yatarken çok yanıyor yemek boruma kadar 😩 Ama doktorlar rennie yada gavisgon veriyorlarmış benimde hamile kullanan arkadaşlarım var
Kbraduru Erva27 yemeklerini çok geç yememeye dikkat et canım yedikten hemen sonra yatma soda süt yoğurt ye canım
Aybukealtintas Erva27 gaviscon, rennie falan hiçbirsey geçirmiyordu beni, doktor um en son pantpas diye bir hap verdi her sabah aç karnına içiyorum bütün gün rahatım, 1 aydır kullanıyorum resmine hamileliğim boyunca en rahat ettiğim 1 ay diyebilirim
Maviss Emlyjamss orta haftalarda süper kurtarıcı ama son haftalarda 30 dan sonra işe yaramıyor denedim uyguladim tabi denemesi lazim
Emlyjamss Erva27 evet canım bahsettigin şey agza su gelmesi reflü. Bu aylarda çok olur ve tek çözümü bu içinde göreceksin nasıl geçiriyor ben 3 aydır ask yaşıyorum gavisconla. Bide soğuk süt geciriyo benimkini azcik
Mustafaemr Erva27 valla bende aynı sizin gibiyim gaviscon ilk zamanlar iyi geldi Ama şuan gram faydası yok rennie kullanıyorum
Erva27 Emlyjamss eşime aldırdım inşallah rahatlatır beni açlıkdan bebegimde beslenemiycek die korkuyorum
4283eslem Minikpopo büyük ekmek bıçağının sap kısmı ile ayvayı dövün iyice yumuşasın veya herhangi sert bir cisimle farketmez sonra dilim dilim kesip yiyordum bn
LyliaMom Baharatlı ve yağlı yemeyeceksiniz, yatarken vs yastık sayısını artıracaksınız. Soğuk süt beni biraz rahatlatıyordu ama onlar da kesin çözüm değil. En etkili olan Gaviscon. Bu hafta başladım ben de dr kontrolünde. Aylardır boşa kendime ızdırap çektirmişim ☺️
Maviss Erva27 38+4 haftaligiz halen mide yanması çekiyorum ve bebeğim erkek canım salatalık ama yarısını ısırıyorum hemen yüksek iyice cigniyorum sonra biraz zaman geçince uykuya dalıyorum gece tekrar kalkarsam geri kalanını yiyorum geceyi iki minik yada bir minik salatalık la tamamliyorum böyle geçiyor gündüz fayda etmiyor fazla salatalık oyuzden ılık süt içiyorum ve bolca su inan baharatlı yemeklerden bolca uzak durmaya çalışıyorum en ufak bir baharat beni mahvediyor
Maviss Erva27 iki yastıkta yatıyorum ve yastığın tepe ucuna kadar gidip öyle yatıyorum gövde yukarda yana dönüp uyuyorum alıştım şimdi rahatım gece iki kere tuvalet oluyor gündüz full çünkü suyu gündüz bol içince gece rahat uyuyorum dene bacım bunları zaten ne yapsan ya fayda eder ya etmez doktoruna şöyle mide yanması var hemen GAVİSCON verecek ama kiminde fayda kiminde yaramaz çözümü kendim bulacaksın evde deneye deneye yazdığın bir şey muhakkak işe yarar benimki salatalık
Minikpopo 4283eslem mutlaka deneyecem canım şu an midem resmen alev almış kafayı yicem çok kötüyüm yaa 😔😔