Elvan9 Akrabamin cocugu evin içinde oynarkan koştu ve karnımın uzerine zıpladı ağrım falan yok ama endişeliyim başına böyle birşey gelen var mı korkuyorum bu arada 17 haftalık gebeyim
babysevgi Elvan9 bnm kızım 25 aylık bebeğimde 20 haftalık hergün zıplıyor belki kucağıma bişry olmaz Allahın izniyle . Plesanta onları koruyor darbeye karşı
Kubrabsyg45 Elvan9 valla ben başından beri görümcemin oğlundan çok darbe aldım bı turlu kabullenmedi aniden kafa attığı oldu oyuncak attı kendi zıpladı çok şükür bişey olmadı.
yigitinannesi0820 Elvan9 2 yaşındaki oğlum sürekli üstüme atlıyor vuruyor kafa atıyor çok şükür birşey olmadı
Hilal3425 Elvan9 37 haftalığım arkadaşımın 4 yaşında çocuğu karnıma zıpladı benden çok az kan geldi hemen hastaneye gittim bişey yoktu çok şükür şuan sizin ki çok küçük zaten bişey olmaz Allah’ın izniyle
AZRATALHAmoms Kubrabsyg45 anam görümcenin çocuğu sana ne hakla bunı yapıyo ve bunlae olurken senin görümcenle kocan nerde pardon 🤯
aysbuk2baby Elvan9 3.5 yaşındaki kızım, hamileliğim boyunca sürekli üstümdeydi, bir sancınız yoksa eğer bir çocuğun zarar verebileceğine inanmıyorum ben açıkçası. Kendinizi takip edin bi ağrınız sızınız olmaz ise inşallah problem de yoktur.
Deryadeniz63 Elvan9 dikkat edin sizi korkutmak gibi olmasın ama çocuğa zihinsel olarak etki kalabilir
Tugba_42 Elvan9 birşey olmaz o zaman inşallah içinizi ferah tutun ilk hareketini ne zaman hissettiniz ben şuan 15+4 oldum da hissedemiyorum
Kubrabsyg45 AZRATALHAmoms çocuk küçük 5 yaşında bana çok düşkün. Eşim kızıyor. Bebek pis diyip duruyor. Doğunca düşünemiyorum bile. Benimle uyuyor bende kalıyor oyle düşkün
Elvan9 Tugba_42 ben ilk hareketini 11 haftalıkken hissettim ikinci gebeliğim ve çok erkenden hissettim
Halimbey Elvan9 17 aylık oğlum var her gün tepemde 30. Haftaya girdim sallayarak uyuyor delirdi mi tekme atıyor tutuyorum tabii ayağını ama bir şey olmadı çok şükür ufacık çocuğa yapma desem de anlamaz önlemini alsam da hep kucağımda yani allahın izniyle bir şey olmaz