Babyhm Babyhm cinsiyet tahmini yapabilenler bu çıkıntı sizce erkek mi yoksa klitoriste olabilir mi 14 haftalığız doktorum kesin konuşmadı
Babyhm Mustafayigitvebeytugannesi kuzum sence bu çıkıntı erkek mi yoksa klitoriste olabilir mi 14 haftalığız doktor testisler olmazsa net bişey diyemem değişebilir dedi
Mustafayigitvebeytugannesi Babyhm 14 hafta küçük değil canım erkek seninki. Ama daha testisleri oluşmamış bu çıkıntı genelde kızlarda da oluyor ama bu haftalarda eğer kız olmuş olsaydi kaybolmuş olurdu. Bence erkek yani.
Babyhm 3kuzuAnnesiyim canım sence bu çıkıntı erkek mi klitoriste olabilir doktor kesin bişey söylemiyor testisler beli olunca ancak kesin derim değişebilir diyor
Babyhm 3kuzuAnnesiyim gerçekten mi canım bende kız hissediyorum biliyormusun erkek gibi deyince içime sinmiyor hissediyorum çünkü doktorumda kesin demiyor bide çok küçük sen kız diyorsun dimi canım ayy inşallah sana mutlaka yazıcam o kadar inanıyorum ki senin dediğine
3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim yanı ıkı kızım var hep bıyle cıkıntıları olurdu ama kız organı sısık olur klıtorisi dısardan gırunur dogana kadar dedıler bu erkk ıcın kucuk bır cıkıntı
Babyhm 3kuzuAnnesiyim canım merhaba doktorum erkek diyor burda pipi resmî verdi elime ama daha testisler oluşmamış sence ne diyorsun erkek mi
Babyhm Mustafayigitvebeytugannesi anladım canım ama doktora gittiğimde 13 haftalıktım bugün 14 oldum o yüzden sormak istedim