bsraikra kizlar 22 haftalik olcm suyum sinirda makina aldim basladim gunde iki bardak icmeye aranizda havuc suyu icip amniyon sivisi artan varmi
Miniginannesiiii1111 bsraikra merhaba bunu görüyor musunuz bilmiyorum bana umut oldunuz 25. Haftada bana doktorum sanki suyu biraz az gibi dedi siz havuç suyundan fayda gördünüz bir daha azalmadı mi nasıl yol izlediniz lütfen banada dönüş yapın haftaya pazartesi gene çağırdı kontrole 26 haftalık olacağım çok korkuyorum
Aysana bsraikra hiç kaygılanma bana da 24. haftada normalin alt sınırında suyun dediler. İki hafta havuç suyu içtim kontrole gittim düzelmişti. Kiraz armut birde karpuzda suyu artırıyor bilgin olsun 👍🏻
4283eslem Evet cnn benmde sınırdaydı deveci armutu ve havuç suyu ile normale cikti insallah faydasını sende görürsün
Gonay Miniginannesiiii1111 bana da 20.haftada hafıf dusukluk var dedı 1 ay havuc suyu ıctm dun 24. Haftada gttm coğalmış sutun ama bıraz daha ıcmeye devam edıcez dedı.sızın ne oldu?devam mı ıcmeye?
Miniginannesiiii1111 Gonay ben 3lt su içiyorum şükür suyumuz iyi 😇 kontrollerim 2 haftada bire düştü iyi gidiyoruz şuan 28+1 olduk
Miniginannesiiii1111 Gonay bana az gibi sanki dedi düşüklük var demedi sonraki kontrollerde suyumuz güzel dedi şükür öyle devam ediyorum
Miniginannesiiii1111 Gonay 2 bardak içmişimdir su yapıcı meyveler var karpuz eğer şekerin yoksa abartmadan ye bol su iç dedi doktorum zaten gebeliğin başından beri 3 lt içiyordum devam ediyorum ona
DuyguY Karpuz da suyu çoğaltıyor sanırım benim suyum normaldi son gittiğimde suyun biraz fazla sınırda çok mu karpuz yiyosun demişti doktor 3günde bi koca karpuzu tek başıma yutuyorum sıcaklardan🤪 fazla diyince haftada bi karpuza düşürdüm