ummuhan3 Kızlar rahim filmini özel de çektirenlere soruyorum, kadın doğum doktorundan randevu alıp gittiğinizde doktor muayene günü direkt film çekti mi yoksa başka bir güne mi randevu yazıyor? Tek muayenede hallolur mu yani merak ettim
Zuhrezuhre ummuhan3 ben özelde çektirdim önce muayene oldum gerekli testleri yaptı sonrasında da regli biter bitmez gidip anestezili rahim filmini çektirdim canım anestezili çok gerekli mi bilmiyorum ama doktorum öyle uygun görmüştü 🌸
27ozlem ummuhan3 benim doktorumun kendi muayenehanesi vardı özel bir merkezle anlaşmalıydı orda çekiyordu ben adet günüme göre ayarlayıp randevu aldım o merkeze gidip direkt çektirdim kendisine herhangi bir test falan yapılmadı
Cansufurkan ummuhan3 hayır kuzum önce gidiyorsun adetinin bitimine randevu veriyor o gün geldiğinde gidiyorsun
SutlacimiYedimmiBen ummuhan3 ozel devlet farketmiyor yontem ayni adet bitiiminden 2 3 gun sonrasi çekiliyor rahim filmi
ummuhan3 27ozlem anladim bnde regl bitimi tarih e randevu alsam direkt doktorum çekermi onu merak ettim diğer testlerimi yapmıştı zaten sadece tüp testi düşünmedim
27ozlem ummuhan3 büyük ihtimalle çeker zaten çok kısa süren bir işlem ama yine de bir sorarsın aklına takılırsa
Lagerthha ummuhan3 devlette ummuhan3 özel olduğu için işiniz daha kolay adet başlangıcından itibaren on gün süren var adetin tam bittiktrn sonra çekiliyor aynı gün çekilir ben filmden iki ay sonra hamıle kalmıştım