Kızlar sizce doğumda oda süsleme yaptırmak ne kadar mantıklı? Aşırı kararsız kaldım bir yanım süslet diyor diğer yanım 1 gece kalacaksın ne gerek var 2250 TL’ye değer mi diyor

Busra_2023 Eğer içinde kalacaksa süslet ama bence çok gereksiz. O paraya çocuğun için hayır yap daha iyi. Ama gereksiz değil, içimde heves kalır diyorsan yap canım. Allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin

Busra_2023 ben bebeğimin cinsiyetine göre bi kaç balon gelen misafire ikramlıkla bi küçük anı-foto köşesi yapıcam o kadar😇 bana göre gereksiz bir masraf 🤓

Busra_2023 bence değmez o parayla bebeğin ihtiyacini al daha doğru ben düşünmüyorum ama evde lohusa odamı süslerim diye düşünüyorum

Acikcasi ben ilk oglumda hic bisey yapmadim gerek duymadim bana göre gereksiz masraf geliyor hele bu dönemde hersey ates pahasiyken o parayi bebegimin ihtiyacini karsilamak daha mantikli geliyor 🙈

Busra_2023 o kadar para vermene gerek yok kuzum kendin süs malzemeleri alıp süsleyebilirsin biz öyle yaptik 250 tl felan tutmustu

Zeynsare küçük bi masaya balonlar çikolata gibi şeyler koymayı düşünüyorum besigini falan

Busra_2023 1 gece için mantıksiz geliyor onun yerine yeni doğan çekimi yaptırabilirsin ya da bebeğine daha güzel şeyler alabilirsin ama içimde kalır diyorsan süslet tabi

Benim doğum ücretimin içine dahil oda süslemesi yani kapı süsleme dresuar süsleme cibinlik ama yeterli olacağını sanmıyorum. Hazır tül alıp kapıyı o şekilde kayınvalidem süsleyecek. Çikolata yaptıracaklar gelenlere ikram için ekstradan balonlar ve standları oluyor onlardan alıp kapıya odaya koyarız. Organizasyon çok çok pahalı sade şık bir şey yapacağım çok daha uygun bir fiyata

2 yıl sonra

İsterseniz dresuar çeşitlerine de bir bakabilirsiniz.

2250 mi 🙄 bişey değilmiş. Benim doğum yapacağım hastanenin içinde bir şirket var dışarıdan organizasyon tutamıyorsun. Onlarda standart paketi 6000 den yapıyorlar. İstersen kendin süsleme yapabilirsin, ama doğum mu yapıcam onunla mı uğraşıcam kızkardeşim falsn da yok ben doğumdayken onunla uğraşacak. Bende kararsızım

Busra_2023 ilk çocuksa yap içinde kalmasın ben ilk çocuğumda kendim süslememiştim ama öyle abartılacak gibi değildi güzel olmuştu 2.de hiç içimden gelmiyor bebek çikolatası yeter 😀😀