Kucuk_melegim Nefes darlığı cekiyorum patlıcak gibi hissediyorum kendimi agliyasim geliyor hareketlerim kısıtlandi 🥺 nasil dayanicam boyle rabbim hayırlısıyla doğurmayi nasip etsin
baby3_ Kucuk_melegim ay benim 22 aylık ikizlerim de var valla dayanamaz oldum yorgunluk uykusuzluk tahammülsüzlük hat safada. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
M2k2_i-2 Valla benim daha 14 yemek yemekten nefret eder oldum yiyince nefes almakta çok zorlanıyorum sanırsın öküz yemişim gibi bende diyorum hemen kalan zaman çabul geçsin diye
Kayraa42 baby3_ aynen bende öyleyim 13 aylık oğlum var ve 34 haftalık hamileyim.. Özellikle gece kesinlikle çok geç saatlere kadar uyuyamıyorum bazen delirecek gibi oluyorum nefes darlığı çekiyorum yatamıyorum sürekli oturur vaziyetteyim.. Allah yardımcımız olsun
Kucuk_melegim Kayraa42 bende oyle gece uykuya dalamiyorum uyudum derken Sağa sola donmekten buseferde uyuyamiyorum
Sudedemirer Bende çok zorlanıyorum birde grip oldum zaten nefes alamıyordum şimdi ağzımdan alıyorum burnum tıkalı ağzımdan nefes alıncada başım dönüyor uyurken hep sıçrıyorum nefesim kesiliyor Allah kolaylık versin hepimize