aysenur-y1 Merhaba 10 haftalık hamileyim, biraz önce lavabodayken çamur gibi kahverengi akıntı oldu başına gelen oldu mu? 6 haftalıkken de gelmişti Progestan kullanmıştım geçmişti.
2022bebeki aysenur-y1 o haftada da farklı haftalarda da oldu. Progestan ve pruluton depot iğne kullanip bol bol istirahat ettim
Simge_24 Bence doktoruna mesaj at canım benim de başıma öyle olay gelmişti bana progestan ve iğne vermişti bol bol yatış vermişti doktorum
aysenur-y1 Simge_24 evet mesaj attım şimdi daha önce de olmuştu kese dışında kanama alanı vardı ama kanama alanı kaybolmuştu her şey yolundaydı neden böyle oldu anlamadım
Simge_24 aysenur-y1 bende de öyle oluyordu hep canım stres yapma sakın bol bol dinlen ben 2 ay boyunca hep yatmıştım.
Mucizem-1 Simge_24 Çok pardon ne kadar gelmişti leke ben şuan 6 haftadayım bende de bikaç günde bir bazen hiç olmuyor ama böyle bir damla şeklinde geliyor kahverengi leke
Simge_24 Mucizem-1 bende bir gün boyunca minik minik geliyordu sonra geçip yine geliyordu fitil ve iğne kullandım fitil 5 haftaliktan 17 haftaya kadar kullandım iğne de 1 ay boyunca