Zynppp_0999 Bir şey sormak istiyorum hamilelikte bikini bölgesi için ağda zararlımıdır tam bir bilginiz var mı acaba. İlk aylar için soruyorum.
Edafmo Zynppp_0999 ben göbeğim çıkana kadar hep kendim ağda yaptım, hiiç bişey olmadı. Göbeğim çıktığından beri de kuaförde ağda yaptırıyorum hala daha bir sıkıntı yok doktorum da problem olmaz dedi
yagizegemom Zynppp_0999 olmuyor canım sen yine de doktoruna sor ben sorduğumda bi sıkıntı olmaz demişti en başından beri ağlaya gidiyorum hamilelikten öncede gidiyordum zaten
2022bebeki Zynppp_0999 Haftaniza bağlı 15. Haftadan sonra önerdi bana riskli bir gebeligim vardi 38 de de gidip kapatacağım inşallah defteri🤣
Quenn1 Zynppp_0999 ben yaptırdım zararı yok sadece lazerliydim ağda kullanmayı sevmiyorum cildim hassas hemen kızarıyor sivilce gibi şeyler çıkıyor bu yüzden ağdayı sevmiyordum ama jilet de kullanmak istemedim mecbur kaldım
Zynppp_0999 yagizegemom Aynen bende gidiyordum ama şimdi hamilelikte bir şey olur mu diye endişe ettim. Doktoruma da sormayı unuttum muanede size sorayım dedim. Teşekkür ederm