Gizemtsn Kızlar 30 haftalık hamileyim 10 kilo aldım iştahım çok açık doktorum dikkat etmemi istiyor sizler kilo alımınızı nasıl kontrol altına aldınız yada alabildiniz mi ?? Tavsiyeleriniz nedir ??
Maviii Gizemtsn 35. hafta 6 kilo aldım bende canım, fazlalıkları çıkarınca hayatından almıyorsun çok ve bolca yürüyüş
Asyaalpkerem 25 haftalık 13 kilo aldım sen yine iyisin 🤦🏻♀️ Son iki haftadır yürüyüş yapıyorum kilo alımı yok hareket çok önemli çünkü yemek yememi engelleyemiyorum bide yapı meselesi tabi ballı sütler yada bol meyve aburcubur tüketmiyorum ama aldım kilo ikinci hamileliğim ilkinde 25 kilo ile tamamladım 4ayda gitti hepsi inşallah bundada gider
Merickaan 24+0 bende 4 kilo aldım. İştahım çok açıldı İnşAllah fazla almam 🙏🏻 Sağlıcakla gelsinler inşAllah 🙏🏻
Gizemtsn Maviii kahverengi akintim olmustu doktor istirahat verdi bnde iki aydır falan yürümüyorum açıkçası 😩 ama ekmegi fln çıkarıcam hayatimdan galiba 😋
SuzanC İkiz bebeklerimle 28. Haftamızdayız. 10 kilo aldım. Dün doktora gittik, 1200 biri 1400 gr diğeri. Doktor iyi kilo olarak iyi olduğumuzu söyledi.