Lamya_gokmen Ben bugun gittim 36+5 bana 31 ocak olarak doğum tarihi verdiler o zaman 39+2 de gelicek sizinkiler ne zaman
Lamya_gokmen clarauknow özel de dogum yapicaksan isteğe gore oluyor ama devlet hastanesi kendi belirliyo benim normalde 38 de.olucakti ama 39 a verdi günü
Ada-Uras-Asya Lamya_gokmen normalde 38 hafta 13 Mart olacaktı ama bebeğin suyu fazla 03.03 olabilir dedi duruma göre 00.00 itibari ile 30 hafta olacağız inşallah
Cubukmakarna Benimde ilk dogumum 39+2 ydi. Simdi 38+4 te yaparim diyor:) 8 subatta merhabaaaa bebegime
Blr1 Lamya_gokmen Aaa aynı haftadayiz ve aynı gün verildi doğum için 🙈 Bizde sezeryan inşallah 31 Ocak dan önce gelmeye kalkmaz 🙈😄
meraklianneadayi23 Lamya_gokmen Benim 10 şubat dedi 37+4 e sizin baya geç söylemiş 39.haftsda normalde 38 de alıyorlar ben bu doktorları anlamıyorum ya bana ilk 38+4 de alırız dedi şimdi bebeğin gelişimi önde 37+4 de alırız diyor neden mesela beklemiyor acaba 38-39u
Lamya_gokmen meraklianneadayi23 benimki dün anne karninda durmasndan sakinca olmadığını söyledi o yüzden bekletiyor .