• Doğum
  • Doğumu kolaylaştımak için ne yapılmalı

37+4 ten herkeze merhaba ☺️ doğumu nelar kolaylaştırır gunde iki üç hyrma falan yiyorum yörüyüş yapıyorum ama artık doğurmak bebeğime kavuşmak istiyorum ilk doğmum olucak inşallah normal olcak ama doğumu nasıl kolaylaştıra bilirim siz neler yapıyorusunuz🤭

Seda020921 Pilates, squat , eğilme çömelme kedi pozsiyonu, yürüyüş, bağdaş pozisyonunda yemek yiyorum, perine ,ahududu yaprağı çayına baslicam ananas, mango da diğer alternatifler daha da gelmezse keyfi bilir🤣

Seda020921 hiç bir şey yapmadım sadece doğumdan önceki hafta 3 gün yürüyüş yaptım doktora kontrole gittiğimde 5cm açıklığım varmış ama hurma squat ev temizliği hiç biri yoktu bende paso yatıştaydim

2022bebeki 37+3 bizde hepsini yapıyoruz 34.haftadan beri yavaş yavaş başladım ama şuan için herhangi bir belirti yok bakalım keyfi ne zaman gelecek 😂😂

Ogretmenanneyim 38+5 de doğum yaptım canım geçen hafta bugun gündüz 15.50 de yok ben hiç hissetmedimm sadece perşembe gecesi ufacık Bi belime sızı battı çıktı o kadar

2022bebeki şimdiden oyuncakları olduk kerataların😂😂 biz naparsak yapalım onların güzel keyfine bağlı sanırım😂😂

Tugcelb Doğum şeklini soranlara bile öyle diyorum. Keyfi nasil gelmek isterse öyle gelecek ben bilmem🤣 Doğunca esas oyunları başlayacak gibi Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin

2022bebeki ay evet bana da soruyorlar nasıl doğuracaksın diye ona o karar verecek diyorum, ayy bide kendilerince yorum yapmaları yok mu normal doğur sezeryanın şöyle zorluğu var diye, e sanane kardeşim bebepim nasıl isterse ben nasıl istersem öyle doğrurum

Seda020921 halı sil koltuk sil egile egile bacak aran esniyor, yürüyüş yap merdiven in çık sıcak duş al çömelme yap, hurma ye ahududu çayına başla

Tugcelb İstersem keyfi gider Sezeryan günü alirim benim bedenim benim kararım 🤣 Sanki doğumda gelip bize bakacaklar ya da bir kap yemek yapacaklar. Hepsi kendilerine dedikodu malzemesi ariyor hiç işleri yok 🙈

2022bebeki aynen öyle laf olsada konuşsak diye bakıyorlar boş boş yorum yapanlara sinir oluyorum yani ben elimden geldiğince kimseye yorum yapmamaya çalışıyorum fikrim sorulsa bile müdahele etmeden konuşmaya çalışıyorum millet bayılıyor karışmaya

3babyannesy hep 5cı kata cıkıp iniyorum bi tek elimle yerlerı sılmek kaldı onuda yarın denicem belki işe yarar🫠

Tugcelb haddini bilmek öyle güzel bir erdem ki çoğuna nasip olmuyor maalesef. Bizi de yolumuzdan etmesin rabbim 🤣🥰