Kadersen01 Kızlar selam, kız çocuğunda miden çok bulanır erkekse bulanmaz dıyor çoğunluk. 8 haftalık hamileyim ve hiç istifra etmedim sizce? ☺️
Sevvl Kadersen01 ikizlerim kız olcak bir kere bile midem bulanmadı kusmadım karnımda dik top gibi tam aksıne güzelleştim cildimde leke çıkmadı parladı yanı bunlar batıl inanç canım hepsınde tam tersi oldu bana
minikprens_71 Kadersen01 Alakası yok. 16.haftadayım hala midem bulanır,kusmam devam eder. Ve oğlum olcak nasipse🥰
Hilal2 Oğlumda hiç kusmadım at gibiydim at şuan 14 haftalığım kız diyo doktorum yataklara yapıştım herşeye midem 🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Eluf Kadersen01 yok canım alakası yok benim iki kizim var ilk kızımda çöktü bulantim ikinci kızımda olmadi .yani bulantiyla yemeyle bi alakası yok bi kızımda çok tatlı yedim birndede eksi
Edolili Kadersen01 Kızım var 3 yaşında bir kere bile mide bulantım olmadı 😂şuan cinsiyeti bilmiyorum bunda da bulamıyor 😂
Crnryyn01 Kadersen01 benim ilki kız hiç bulantı yaşamadım. Şimdi 5+5 tekrar hamileyim hafif bulantı var bugün
Seyma06 Kadersen01 kızıma hamileyken 9 ay boyunca hiç midem bulanmadi oğluma hamileyim şimdi ilk 4 ay midem çok bulandı
Geker Benimde ilk gebeliğim şuan 15+4 bir kızım olacak çok şükür bu haftaya kadar hiç bulantı hassasiyet yaşamadım 🙏😍
68383729 Kadersen01 benim ilk hamileliğimde kan kustum resmen erkek ti şimdi daha cinsiyeti öğrenendim ama bulantım yok üç aylık oldu