Sevgi-ada Salı günü kesemi görmüştüm bugün koyu telve gibi kahverengi kanamam oldu kesildi hemen acile gittik kadın Doğum ultrosonda kese yi gördü bir sonraki muayenem 10 gün sonraydı kalp atışlarını duymamız için pregestan verdi içtim hemen lekelenmem azaldı peçeye silindiğimde hafif yine görüyorum çok korkuyorum size yazdım bana yardım edin lütfen yaşayan var mı
Askim38 Sevgi-ada bende kahverengi leke gördüm yalniz bi zaman sonra gecti. Doktora gittigimde eger rengi kirmiziysa tehlike demisti. Korkmayın yerlesme kanıdır insaAllah
deletedmom6295 Sevgi-ada progestanı kullanın bo su için ve dinlenin başka çözüm yolu yok. ev işlerinden bir süre uzak durun ki tutunsun yavru. ben 9 hafta yaşadım o lekelenme kanamaları. tuvalete girmeye korkuyordum artık şükür ki geçti
Sevgi-ada İlk gebeliğim 2.5 yıldır istiyoruz böyle yoğun görünce çok korktum eğer büyük bi sıkıntı olsaydı söylerdi dimi doktor 👨⚕️
Sevgi-ada Revan allahım sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🙏ben bugün çok korktum inşallah benimle kalır beni bırakmaz hiç bizaman 😞
Sevgi-ada Revan ben kesemi salı günü gördüm 5.3 tü kesem bugün korktum ve gittim acile akşam üzeri 6.8 kese büyüyo gördüm yine ama 10 gün sonra gidicem kalp atışı için allah nasip ederse 5+5. Günümdeyim sen gördün mü keseni
Sevgi-ada Revan maşallah aklına takılan bişiyin mi var bebişleri görmeye daha erken allahım nasip etsin sağ Salim inşallah
Sevgi-ada Ulyacan progestana başladım dün 2 tane aldım sabah yine iç çamaşırım da hafif kahve lekeler ama peçeteye silinince kahverengi sizde de bu oldu mu çok üzülüyorum iyice 😞
songul123 Ulyacan benimkide öyle dedi ama çoğalıyor progestan kullandigim halde devam ediyor r gündür geçer mi
songul123 Sevgi-ada ben 4 gündür kullanıyorum bazen çok geliyor bazen çok az inşallah geçer bizimkide rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah
Sevgi-ada deletedmom6295 çalışıyorum 10 gün sonra işi bırakıcam endişem çok çünkü çok istedik 😞allah büyük şimdi azalma var inşallah daha da iyi oluruz rabbim korusun bebeklerimizi 🙏🤲
Shryrydn Bende de oluyodu. 11 haftadan sonra gecicek dedi dokrorum. Evet gecti. Bebeyimde qayet saglıklı