AyFa1608 Kızlar belimde ağrı mı sızı mı çözemediğim bişey var korkutuyor normal mi bu haftada ? Rahim ağzında biraz hunileşme var progestan kullanıyorum pazartesi kontrole gitcem ? Olanlirmmi bu haftalarda belde ağrı
yagmur50 AyFa1608 24+3 benimde belim çok ağrıyor ama bu ağrılar normal bebek büyüdüğü için diyor doktorum
Elvancn AyFa1608 karnınizda bebek bir sağ bir sol kasık üstü sertlik oluyor mu yumruk gibi sertlesiyor mu hunilesme ne demek cnm rahim ağzı kısalığı mi demek bel ağrısı bende oluyir idrar yolu enfeksiyonu sık sık mi oluyorsunux acaba
AyFa1608 yagmur50 benim fazla olmuyordu sadece biraz ayakta durunca oluyordu ama şimdiki aniden girdi gibime geldi korktum😓
AyFa1608 Elvancn yok canım sertlik falan yok. Hunileşme de bi nevi kısalma gibi bişey. İdrar yollarında enfeksiyon çok oluyor benim. Bu hem kemik ağrısı gibi hem böbrek ağrısı gibi değişik çözemedim
Elvancn AyFa1608 benim idrar yolu enfeksiyonum sık sık oluyorum benim kasılmalarim oluyor 25+5 şuan idrar enfeksyon kasık ağrısı ve benim böbrek büyüme var kaç haftalık hamilesinjz
AyFa1608 Elvancn geçmiş olsun canım. 24+1im. Aslında tam bel ağrısı da diyemiyorum ya değişik sanki böbrek ağrısı olur ya sızı gibi ona benziyor veya biraz sırt üstü yatsam kalça kemiklerim ağrıyor ona benziyor tam karar veremiyorum resmen ağrıya