Sasi Karnınız ne zaman çatlamaya başladı 32. Haftadayım çatlağım olmadı ne zaman çatlama oluyor genellikle
beyzzsenturkk Sasi 38 de catladım çatır çatır 39 olucam salı günü simdi catlamasam kesin dogumdan sonra çatlardım iyi korudum ama bugune kadar 😂
Merveclnk Sasi 33 te birden çatladım bol bol nemlendirin asla ihmal etmeyin ben salladım umursamadim sonra kasidim da alerjiye cevirdi ölüyorum şuan.
_Cey_Zey_Lev_ Doğuma bir hafta kala 36 da hafif başladı 37. Hafta iki tane çatlak çıktı 38 de sezaryene gireceğim 1 hafta kala çok üzdü bu durum
Osultan Bende 14 haftalığım başladı bile çatlaklarım vücuttan vücuda değişiyor Neler kullandınız çatlak için vs
Balkizin_annesi23 Sasi 37+1deyim bir iki gün önce pürüzsüz göbeğim bir gecede mosmor oldu ve karnimda gözle görülür büyüme oldu
yinehamile Sasi 41+1doğum yapmıştım hiç çatlağım yoktu, ama doğumdan sonra göbeğim indikçe çatlaklar ortaya çıktılar. O yüzden ne zaman çatlar ne olur hiç belli olmuyor.
Asiye6125 Sasi bence bu degısken benım aılemde oldugu ıcın cok catladım.doktorumda varsa eger ne surersen sur catlarsın demişti haklı da cıktı .2 kutu lierac bitirdim bebek yagları falan ama yınede catladım.