HilalSahinoglu Pnr_jr güzel sonuçlarımız olsun inşallah canım❣️ Güzel bir hamilelik geçirelim Allahın izniyle çünkü hamileliği de çok sevdim ben şimdiden🙈🌸
Burjucan Sibeltolga yani canım doktorum 3 üzeri sıkıntı dedi seninki de 3 ün altında olduğuna göre sıkıntı yok demek ki
Heisenberg Sibeltolga canım doktora gittim bugün bir çıkıntı göremiyorum ama birşey de demek istemiyorum tam görünmüyor dedi haftaya çarşamba ikili testin varmış o zaman net belli olur dedi. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️😩
Heisenberg kızlar bir de 11+3üm ama ultrasonda 11+2 ile uyumlu çıktı. Hep 2-3 gün ilerde gidiyordu niye böyle oldu bu sefer :( ebe de kilo al biraz dedi 52 kiloyum o kadar zayıf değilim aslında? Ne alakası var ki hem benim kilo almamla bebeğin önden gitmesinin? 😒😤
senayck Heisenberg sonuçta makina ölçüyor 1gun için canınızı sıkmayın 1hftaya kadar normal diyo doktor mesela benimde bazen ileri bazen geri çıkıyor birebir tuttuğu 1kez oldu
Heisenberg senayck bende 1 haftaya kadar normal diye biliyorum da ebe de öyle söyleyince bi Allah Allah oldum🙄
Sibeltolga Heisenberg birazdaha sabret kuzu cikolata ye gidince bende özele gittim dayanamadım mğrendim ultorosonda oynama olur takma benimki 3 gün önden gidiyo
ozlemrcp76 Kizlar bende iki gun sonra gidicem suan 13+4 uz insallh kendini gosterir bide bebek soldaysa erkek sagdaysa kiz diyorlar sizce bunun dogrulik payi varmi
BurcuY ozlemrcp76 insan çok merak edio 🙊 cinsiyet hiç önemli deil ama bilmiyorum insan çok merak ediomuş benim tahmini olarak kız dedi ama kesin deil yine de rAhatladım merak etmiyorum en azından artık
ozlemrcp76 BurcuY valla ben suan cok merak ediyorum hani hazirlik filan yapmak istiyorum artik insallh ogrenirsem burayada yazarim😍😍
ozlemrcp76 Pnr_jr hayir malaesef cuma gunune sarkti randevum😐😐Artik yerimde duramiyorum cuma gunu 14+1 oluyoruz insallh net birsey soyleler
Arife3507 Benimde 17 hafta oldu bugun yuzde doksan erkek drdi. Sag kasigimda 16 haftaliktan beri baya agriyor.