Serklajligebelik Sevvl bende de rahim kısalması var , ama ben sadece progestan kullanıyorum . Serklaj dikişi atıldı bana . Sizin kullandığınız ilaçları sancınız olduğu için mi verdi doktor
Sevvl Serklajligebelik evet iğne ve adalat sancı için demekki gerek görmemiş canım bilmiyorum ko bende serklaj yok
Aysenur46- Yaseminturan_ benimkide 16 dı en son şuan ne durumda bilmiorum ilaçlarla yükselir inşallah😢❤️
AyFa1608 Sevvl canım bel ağrın oluyor mu sızı şeklinde ? Bende progestan kullanıyorum 24+1 im belimde ağrı başladı korktum pazartesi kontrolüm var
Sevvl AyFa1608 valla yavru korkutmak istemiyorum ama ilk sikayetım bel ve şırt ağrısıydı benim öylesıne normalmı diye sormuştum nst istedı
Aysenur46- Yaseminturan_ aminn canımm benimmm çok dua ediorum Rabbim bütün hepimizin yardımcısı olsun inşallah zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi❤️😘🤲🏻🤲🏻
AyFa1608 Sevvl tamam canım çok sağol biraz bel ağrım var ama tam çözemedim bel gibi kemik gibi böbrek sızlaması gibi değişik. Geçmezse gidicem acile
Sevvl Aysenur46- bir sıkıntı yoktu rahim ağzı çok iyiydi bir anda oldu zaten suan serklaj için çok geç kaldık
Paramedik16 Aysenur46- ben 28+4 de doğum yaptım canım biri 1250 biri 1130 gram doğdu 12 gün önce şuan küvezdeler 1-1.5 ay filan kalıcaklar ama şükür durumları iyiye gidiyor zor bi süreç ama rabbim veriyo gücünü bizim tek yapmamız gereken dua edip bol bol süt sağmak ben öyle yapıyorum
Aysenur46- Paramedik16 çok geçmiş olsun canım benimm inşallah sağ salim kucagına alıp evine gidersin bebeklerini bana umut oldun🥹😘❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻