Gulden23 İkinci kızımız oluyor ve eşim benim söylediğim hiç bir ismi beğenmiyor. İlk kızımın adını o koydu Mira. İkinci de iç Anadoluluymuş diye yaren olsun diyor bu ne mantık ya ben de inat ettim yaren olmayacak diye o da benim söylediğim hiç bir ismi beğenmiyor. Mira ismine uygun kız isimleri önerir misiniz lütfen
Sevvl Gulden23 ay su yaren isminde ne var benim eşimde dedi dedi durdu ikiz kozlarım olcak hiçte koyamam hoşuma gıtmıo dedim 3. Kıza dedim kandırdıö tabı daha çocuk mu aman aman😂😂
Gulden23 A_syma tamam karışmıyorum diyo ama örneğin duru olsun diyorum bir sürü olumsuz yorum İpek olsun diyorum yok köyde gıcık bir adamın ismiymiş İpek olmazmış
Cikoleyla Yaren çok güzel bi isim ben çok beğeniyorum. Belki isim olur. Mira’ya uygun, Neva olabilir. Yaren Neva gibi. Deva olabilirdi ama şimdi parti adı o yüzden koyulmaz 😄 Bunlar geldi benimde aklıma.
Serklajligebelik Gulden23 Bana kalırsa Mira isminden daha güzel “Yaren” adı . Arkadaş , dost , arkadaş demek . Mira’nın anlamı nedir , bu şekilde güzel bir anlamı var mı merak ediyorum.