Rumuz123456 Kızlar 38+2deyim bugün kontrolüm vardı çatım uygunmuş ama bebek henüz kanalda değil , doktor biraz da yamuk duruyo girmesi bi tık daha zor dedi , siz neler yaptınız kanala girmesi içinn
2022bebeki Rumuz123456 Ben de yapiyorum girdi mi yarin öğrenicem🤣 yoksa doktorumdan tavsiyeleri burdan yazarim size
KeremikoBayky Rumuz123456 bunlar bebeği kanala iter eksta birde ilişki ve çömelip yer silme hareketi günde 7 hurma adaçayı otururken bağdaş kurma yogadaki aşağı bakış tüm pozisyonlar
AhseninAnnesii Rumuz123456 bende de ayni seyler soylendi 1 gun ondesiniz hatta 😆😆 rezene, ahududu çayi felan icmeyi dusunuyorum. Iliskiye girmekte hizlandirir, meme uçlarini okşatmak da rahmi gevsetir ama bizim ev suan dopdolu malesef iliski durumu olmuyor
Rumuz123456 AhseninAnnesii ahududu yaprağı çayı da aldım, hurma da tüketiyorum. İlişki de oluyo🤣 bi kanala girseydi
Rukiye24 Ben 36+2 yim bebek biraz kanala ilerlemiş 40 lara kalmassın dedi bana doktor yani yakın mı doğum
2022bebeki Rumuz123456 Pilates yapiyorum, kedi pozsiyonu egzersizi, merdiven in çık, squat, YouTube egzersizi, bağdaş kurup topuklari birlestirip oturarak yemek yiyorum falan cok çaba annecim🤣 İnşallah emeklerimizin karşılığı olur
Rumuz123456 2022bebeki maşallah, evet ben de genelde bağdaş kurup oturmaya çalışıyorum. Ay inşallah 😅