aylamnk Merhaba kızlar;reglime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım çook hafif silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim değer negatif 4.42 ama çok da sınırda anlayamadım kafam karıştı
Sinem0135 aylamnk kuzum bekle bir kaç gün öyle ver 25 i geçerse kesin gebelik mevcut ondan sonra yükselmeyi takip etmen lazm hayırlı olsun ❤️🤲🏻
Bkrts_irem6513 aylamnk büyük bir ihtimalle yğkselir canım rabbim sağlıklı bir şekilde iyi huylu güzel bir evlat nasip etsin
yesillimonn aylamnk Resmen ayni şeyi yaşamışız 😀bende 4 5 gün kala kaset test yapmıştım hafif silik çıkınca kan verdim 4.44 çıkmıştı şuan 17 haftaligim cnm hayirli olsun seninki de.
aylamnk busratekcn yani bilemedim ilk gebeliğimde yine reglime 5 gün varken 100 küsürlü bir değerle öğrendim bu değer baya düşük geldi. Hayırlısı olsun artık
Cgdmustn aylamnk ben de öğrendiğim de 4,36 sonra 27 çıktı sonra 72 çıktı sonra geri 11 e düştü kimsaya gebelik geçirdim :? İlk oğlumu 30 haftalıkken kaybettim 2 gün yaşadı
aylamnk yesillimonn Bakalım 3-4 gün daha bekleyeceğim duruma göre tekrarlarım testi hayırlısı olsun artık 🙏🏻
aylamnk Bu sabah tekrar erken test yaptım silik çizgi çıktı ama iki gün önce yaptığıma göre daha koyu