2022bebeki Hanife61 Kutlama hiç hoş olmaz böyle bir durumda . Bence güzel bir not ,mektup yazip işe giderken cebine koyabilirsiniz. Yaninda olduğunuzu ,manevi destekcisi oldugunu belli edin türden. Başı sağ olsun esinizin
Hanife61 2022bebeki çok sağolun aslında kayınpederim adına bir yere bağış yapıp eşime mi desem diye düşündüm ama güvenilir yerde 🤷🏻♀️
2022bebeki Hanife61 Smali bir bebeğe, lösemili çocuklara ya da adina tema vakfından fidan diktireblirsiniz çok anlamli olur
piiremsesinannesiii Hanife61 bende gayet güzel bir şekilde sana tavsiyede bulunmuşum sormak için soru soruyorsunuz bazılarınız bunu belirttim okumuş bulundum akıl verin diye post alınca sen içeriğini bilsem girmeye gerek duymazdım da yazmazdım kırmak için birşey söylemiyorum farkındaysan sadece diyorum ki eşinin huyunu suyunu sen biliyorsun buradaki kadınlar değil yani akıl akıp tavsiye alacağın bir konu değil bu ama neyse by 😘
Eliztosunannesi_ Hanife61 saat 12 olduğunda ya da sabah uyandığınızda iyi ki doğmuşsun da beraberiz diyin. Unutmuş gibi de olmasın. Acınız çok taze daha fazlası tepki çekebilir. Başınız sağolsun.