Eda6 Arkadaşlar bugün 1 saat kadar hızlı şekilde yürüdüm eve geldiğimde çamaşırım ıslaktı terlemistim ama çamaşırımın o kadar ıslak olması terden kaynaklı değildir diye düşünüyorum ve korkuyorum açıkçası. p.tesi günü kontrolüm var o güne kadar beklesem bir şey olur mu sizce yoksa acile falan gideyim mı amniyon sıvısı olabilir mi bunun başka belirtisi yok mu 😢
2022bebeki Eda6 Acile gidebilirisniz ya da eczaneden amniyon sıvı testi pedi var onu alip deneyebilirsiniz
Yesimmm93 Eda6 su olma ihtimali çok yüksek enfeksıyonda olmuş olabilrsınız oda su gibi akıntılara sebep olur.Tabi bu durumu en iyi doktor söyler siz yarın bir acile gidin isterseniz
Sureyya1 Eda6 acikcasi suysada doktor bisey yapmaz bol su ic diycek havuc suyu ic diycek haftaniz daha erken agriniz falan var mi bebeginiz kipirdiyor mu ben ne desem olmaz siz yinede icinizi ferahlatmak icin gidebilirsiniz
Yesimmm93 Eda6 ilk hamileliğimde buna benzer bişey yaşamıştım ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende çok korkmuştum
ballibocek Eczanelerde pedler var, amniyonnsıvısı ise renk değiştiren onları deneyin. Muhtemelen ter ve akıntıdır. Ben de yaşadım noluyor falan diye ama asla amniyonnsıvısı çıkmadı. Rahat olun :) önlem alın, ama rahatbolun…
Eda6 ballibocek Şimdi acile gidiyorum yaşadığım yerde kadın doğum doktoru da yok acilde baktiricam artık nasıl bakarlarsa korktum hareket de hissetmiyorum 😢
Eda6 Yesimmm93 Evet temiz çıktı enfeksiyon yok kan temiz bebek suyu da iyi anlamadım nereden geldi bu su hala belirsiz. Ama şükür ki bebeğim iyi gayet hareketli ve suyu yeterliymiş 🤲🏻