Tugbaaayyyy Zehra231 rüyamda kız çocuğu gördüm kurban olsun sana annen diye seviyordum rüyası bile o kadar güzeldi ki keşke hiç uyanmasaydım
Tugbaaayyyy Bbsrrr dualarımdasın emin ol isteyen herkes dualarımda . Bekarken anlamazdım ama evlenince anladım ne kadar zor olduğunu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .
Tugbaaayyyy Bbsrrr 2 yıldır evliyiz eşim de varikosel var hız düşük eşim 30 yaşında haliyle baba olmak istedi vakitlice
Aslaninannesi01 Melekg merhaba bende ikinci transferi düşünüyorum ilk transferden 17 aylık oğlum var ikinci transfer öncesi sulu ultrason falan istediler mi sizden bn tüp bebek merkezi ile iletişime geçtiğimde 1 yılı geçtiği için sulu ultrason gerekli dediler
Melekg Aslaninannesi01 yo ben bilgi almak için rastgele gittim cuma günümüydü neydi pazartesi gel koyalım herşey iyi dedi hemen koydu
Karads Tugbaaayyyy merhaba benimde ilk tüp bebek denemem negatif ama bu ikinci denemem şükürler olsun Rabbime tuttu pozitif sonuçlar aldık ilkinde çok gerginsin stresliydim bu sefer çok iyi geçirdim bence stres büyük etki yapıyor .
Deletedmom_33 Tugbaaayyyy benim ilki tuttu ama 7+4 de kalp atışı durdu kürtaj oldum 30 Mart’ta. 5 Haziran’da tekrar transfer oldum yine tuttu bu sefer 23-24 hafta olana kadar hep acaba ile geçti ama 3 hafta sonra doğum gününü kutlayacağız
Tugbaaayyyy Deletedmom_33 şimdiden doğum günü kutlu olsun rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻 bende ilki tutmayınca sonrada ya tutmazsa kafası oluştu 😔
Deletedmom_33 Tugbaaayyyy teşekkürler. İçinizi ferah tutun. Dediğim gibi gebelik oluşsa da bu sefer ha bire belkilerle ilerledi benim de. Ne zaman prematüre de doğsa kuvezde yaşayacak haftaya geldi o zaman rahatladım