Flyy Suheda_4406resul yaa kötüymüs valla bizimkiler öyle değil biz de bi sene olmadı taşınalı ama kızları gibi gördü hepsi sağ olsunlar
Suheda_4406resul Flyy ne güzel ben hep heves ettim komsularimla samimi olmaya sık sık gidip gelmeye ama yok bunlar baya yobazlar ben nereye düştüm böyle😅
Deletedmom_85 Suheda_4406resul yapıcam yapıcam fırın Makarna salata yaparım dünden domates çorbası vardı Yeter 😄 bak buldum iki dakika da ehehhe
z2944 Suheda_4406resul bu akşam kayınvalidemden😂 şehriye çorbası tavuk sote makarna yapmış bide ayran oh mis🥰
Gamzebaby Suheda_4406resul babam ve kardeşim gelicek yemeğe mercimek çorbası pilav orman kebabı salata cacık tulumba tatlısı daha ne olsunn karnım burnumda bunları hazırladım😂😂😂
esiaks Suheda_4406resul dün misafirlerim vardı. Onlardan kalanları yicez. Ama çok yapmışım bir hafta yeriz artık 😂😂 mercimek, pilav, güveç, kuru fasülye, sütlaç 😬😂🤤
Suheda_4406resul esiaks en sevdiğim şeydir ertesi güne hazırda yemek olması 😅 ne yapsam diye düşünmüyorsun saatlerce
Tugceasel21 Suheda_4406resul Evet bende cok severim mevsimi hic gecmiyor kizim yesin diye yapmistim ama oda pilavdan baska bisey yemedi🥴
cansualisa Suheda_4406resul 3 günlük anneyim2. Bebişimeee sadece çorba içebiliyorum kayınvalidem köfte çorba yoğurt ekmek yediler 🤣🌺