nebakiyonkomikmi Kızlar şuan 15+3 gebeyim perinatoloji ye zar zor randevu aldım şimdi 20 Ocak ama bilgi olarak sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor ikili ve üçlü test felan yaptırmadım onun için aldım gittiğimde bakar mi doktor
Mucizem33 nebakiyonkomikmi ama daha çok yeni oalcak normal haftası 20 haftalik haftaya 20 ocak ve 16 haftalik olacak
Celikkelanurr02 nebakiyonkomikmi bende sevkli bir şekilde perinatolji bölümüne gitmem gerekti 182 yi aradığımda randevu için o bölüme randevu verilemediğini söylediler internetten baktığımda da ilk gittiğinde doktorun riskli gebelik diye sisteme girmesi gerekiyormuş ondan sonrasında randevu alabiliyormuşsunuz ben gitmeden önce teyit etmek için hastaneyi aradım onlar sabah erken saatte gittiğimde sıkıntı olamıcağını söylediler sabah 8 de gittim 2 saat içinde muayne oldum yani erken saatte gittiğinizde randevu alıp muayne olabilirsiniz ya da garanti adına doktorunuzdan sevk kağıdı alın öyle gidin bence 😊
nebakiyonkomikmi Söyle bı durumumda var bebeğin eşi rahme yakın aşağıda yani onu da diyerek muayene olabilir miyim
Mucizem33 nebakiyonkomikmi sen göremiyosun ki oyle içeri almıyorlar isim söylemeden prof doktorlar herkesin önceliği var der
nebakiyonkomikmi Mucizem33 Üçlü test haftasına denk geliyor aslında ama riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor ondan tereddüt de kaldım
umena nebakiyonkomikmi yani siz oraya nasıl randevu aldınız ki doktorun yönlendirmesi lazım benimde eşi aşağıda ama randevuyu alamıyorum doktordan onay almam lazım ilk öyle randevu oluşturabiliyorum aldığınıza göre bakarlar ds
nebakiyonkomikmi umena Ben normalde ozelde takipliyim ikili test ozelde pahalı diye devlette kadın doğuma aldım orası yeşil alan açtı anca randevu düştü bende hemen aldım ama ikili test haftası geçti tabi detaylı için uğraştım şimdide haftası erken oldu nasıl yapicam bilmiyorum
nebakiyonkomikmi Bebeğin eşi aşağıda diyerekten gitsem detaylı haftası gelince de bakar belki riskli gebelik diye
nebakiyonkomikmi Celikkelanurr02 Sağol canım ben yinede gideyim o zaman şansımı deniyim ama doktor riskli diye girmedi sisteme dedim ikili test için geldim sizin kayıt açmanız lazımmış dedim o şekilde bana yeşil alan açmıştı