lAydanur Bu durumu yaşayanlar lütfen mesajlarınızı bekliyorum Neden olur birde kalp atımı yavaş dedi doktorum
Damlasuu lAydanur o haftada bende ikizlerimi alttan görmüştüm canım henüz çok küçük oldukları için biraz bekle kalp atışını da duyarsın bence telaşlanma Allahın izniyle bişey olmaz💕
Nurrmerttt- lAydanur Telaşlanılacak bir durum yok canım yurt dışında 12-13. Haftaya kadar hep alttan muayene ediyorlar ☺️ Bende alttan muayene olmuştum bebek görülmemişti çok küçüktü o yüzden ☺️ Kalp sesi azdır o yüzden yavaş demiştir doktor o haftalarda normal yani 🌸
Lasvinia lAydanur bebeğiniz henüz çok küçük endişe etmeyin Allahını izniyle birsry olmaz kalbini ferah tut cnm
Mysmrt lAydanur ben de 5+4teydim karından görünmemişti vajinal ultrasonla göründü 8. Haftada da kalp atışı duyuldu
ArvenMom lAydanur çok küçük çünkü alttan daha net 9 haftaya kadar hep alttan baktılar 12 haftada bakıldı korkulcak birşey yok şuan maşallah 20+1 olduk kızımla 🥰
Can-44 6+4 gebeligim sadece kese var bebek yok üzülmeyin en azından siz bebeğin olduğundan eminsiniz benim oda yok haftaya kadar beklemem gerek dedi doktor yoksa bos gebelik
Sinem0135 Can-44 kuzum görürsün inşallah arkdaşım 8 de hem bebeği hem kalp atışını duydu 🤲🏻darısı size inşallah
Seval2468 Can-44 geç dollenmede olabilir benim adet tarihime göre 9 haftalık olmam gerek ilk gittim kese vardı bebek yoktu sonra tekrar gittim 10 gün sonra bebekte göründü doktorum tarihimi 2 hafta öne çekti 7 haftalık hamilesin geç döllenme dedi
lAydanur Can-44 benimde önceki gelişmemişti oyüzden çok korktum allahın izniyle iyi haberler alırız 🙏🏻
Merveee_56 lAydanur canim normal bir durum bu gev döllenme olmuş olabilir hatta bazı arkadaşlarım 8 9 haftada kalp atışını duydular
Aysugul34 lAydanur evet aynı hafta da bende yaşadım hatta kalp atışları başlamış ama daha çok küçük diye dinletmicem demişti doktor 8 haftalıkda hem bebeği hemde kalp atışlarını duydum içini ferah tut bolca dua et güzelim
Seval2468 lAydanur bende 7 haftaligim 2 oldu gidiyorum alttan muayne ediyor doktorum karından bakmadı daha
Deletedmom_116 lAydanur Ben ilk vajinal gördüm sonra baya bı gitmedim hastaneye gittiğimde kocaman olmuştu