esiaks Hzrn eşimin kuzeni öyle hamile kaldığını söylüyor. Ayrıntıyı çok bilmiyorum ama iki çocuğuna da öyle hamile kalmış
Zuzu6901 Hzrn aksine vajina içini yıkamak gebeliğe engel diye biliyorum ben canım. Spermin geçmesini zorlaştırıyormuş
27ozlem Hzrn ay nolur şöyle şeyler yapmayın arkadaşlar hastalıklara davetiye çıkarıyorsunuz üstelik vajinal duşla hamilelik falan önleyemezsiniz 🙄
Hzrn Meltems53 kızlar yaşlı eczacı kadın soylemıs bır arkadaşa bende merak ettım bakalım yapanları görelim
2aslan_annesi07 Hzrn ilk kez duydum vajinanın ph dengesi var öyle yok sirkeydi yok karbonatti yikarsaniz savunma devreye girer daha çok mikrop kapar enfeksiyon olur her duydugunuza inanmayın derim
Tubatgn Hzrn Vajina vücudumuzda ki en en hassas yer. Günlük ped bile önerilmiyorken karbonat ile vajina yıkamak nedir. Yapmayın böyle şeyler. Hastalık üzerine hastalık kaparsınız..
Ecem95 Hzrn ben mantar olduğum da ilk haftalarda ilaç kullanamadığım için karbonat ile yıkamamı önermişti doktorum ilk defa hamile kalınması icin yardımcı olduğunu duyuyorum
Hzrn Kızlar ben araştırmadan yapmam zaten korkarım bakalım deneylemekte varmı ne durumdalar herhangi yan etkı varmı yokmu bılgı amaçlı
sacmalamakizim Hzrn Yurdum insanı yine aynı, kulaktan dolma bilgiler ve cinsiyet ayrımcılığı, gün geçmiyor ki saçmalıklar da bitmiyorduuu.
Edafmo Hzrn ya arkadaş vajinanın bir ph değeri var. Kendinizi hiç mi tanımıyorsunuz karbonatın orada ne işi vaaarr🙄 ayrıca vajinal duş iyice enfeksiyon kaptırır. Ki zaten olacağı varsa o sperm saliseler içinde yumurtaya ulaşıyor sen duşa girene kadar olan oluyor
Lazz61 Hzrn vajinal duş vajinanın florasını bozar. Kaldı ki tıbbı karbonat vs olmadığı için ev tipi ürünleri düşünemiyorum. Bilimsel karşılığı asla yok mantık olarakta sağlıksız kuzum balına iş açma bence
Nurrmerttt- pandoraninkutusu 22 yaşındayım ben 🤭😄 Bebişin kafa yapısı erkek bebek aynı ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼🌸