Dlnkle Bebito_56 bende bu konuyu açmıştım ve bi iki kişiyide gördüm açan aynı likayetle heralde normal bu hafta bende 21 in içindeyim ikizlere gebeyim 2 gündür tek taraflı iğne batması ve sızlama gibi bir ağrı oluyor Ara ara yatarken de yan taraflarım ağrıyor
2022bebeki Bebito_56 Duzensiz agrilarsa dinlenince,uzaninca geçiyorsa çok normal bebek büyüyor doğrudan rahim de büyüyor
Bebito_56 Dlnkle çok şükür endişelendim kaç gündür ya o zaman normal ayağa kalınca geçiyor yürünce falan ama uzanınca acıyor arada acaba magnezyum dedikleri ilacı mı içmemiz gerekiyor artık
mrv_elvn_ Dlnkle bende ikiz gebeyim ve doktora gittim bunun için kanımda enfeksiyon çıktı bu yüzden oluyormuş ağrı antibiyotik tedavisine başladık ama normalde enfeksiyon olmasa bile ağrı oluyor yatarken yan taraflarda
Dlnkle Bebito_56 benim randevum salı günü detaylımda o gün doktoru arayıp söylemedim şikayetimi zaten 2 gündür böyle evet otururken ve yatarken oluyo birden oluyor sizdede dimi bi anda sızlıyo ve hiç bişey yokmuş gibi geçiyor siz bebeğinizin hareketlerini hissedşyomusunuz
mrv_elvn_ Bebito_56 evet düzenli magnezyum kullanmanızı öneririm faydasını görürsünüz ben üç gün içmedim hemen ağrılarım başladı
Bebito_56 Dlnkle evet hareketleri hissediyorum çok şükür dediğiniz gibi bü anda geliyor hemen geçiyor bü şey olmamış gibi ama sık sık oluyor
Asgzmm Ben 10+5 günlük hamileyim arkadaşlar ve aynı şikayetten doktora gittim. Gaz sancısı olduğunu korkulacak bişey olmadığını söyledi. Belki de sizlerde de böyledir içinizi ferah tutun🙏🏻
mrv_elvn_ Dlnkle sanırım öyle ama idarr tahlillerim temiz çıktı ben araştırdığıma göre idrar yollarıyla alakalı biseymis kanda da çıkması