Etkinmhmt Kızlar yaptıran çok olduğu gibi yaptırmayan da çok arkadaşımız var ben ilk gebeligimde yaptırdım suan 2.gebeligim siz ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
2022bebeki Etkinmhmt Doktorum neyi uygun görüyorsa yaptırırım ben. Kar zarar dengesinde bu vebali alamam yaptirmasam doğuracak sonuçları riskli
Snglhfs Etkinmhmt ilk gebeliğimde yaptırmadım ikinci gebiliğimde doktorum sadece saglık ocagında aclık tokluk kan şekerine baktır yeterli dedi öyle yaptım yüksek cıkarsa zaten yükleme yaptırıyolar
prensesinannesi94 Etkinmhmt ben dün yaptırdım doktorum kimde olucağı belli olmaz yapalım demişti çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Etkinmhmt Snglhfs ya bu doktordan doktora değişiyor demek ki bak benim ilk gebeligimde yaptırmanı tavsiye ederim demisti bende yaptirdim
2022bebeki Etkinmhmt Arkadaşım doktoru yaptır demesine rağmen yaptirmadi 27. Haftada doğum yaptı o bana yıllar önce çok büyük ders oldu o yüzden korkuyorum
yasmish Doktorunuz tavsiye ediyorsa yaptırın derim. Benim suyum fazlaydı, şüphelendi doktorum şeker ihtimalinden öyle kilom falan da yoktur. Düşünmeden yaptırdım, çok şükür yüksek çıkmadı. Erken doğum riski yüksek bir hastalık, erken tanı çok önemli.