Minikbalpetegim laviniamom01 yaa forumda hiç Muş’tan kimse yok diye üzülüyordum bende yalnız olmadığıma sevindim 🤗 hangi doktorda takiplisiniz acaba belki doktorumuz bile aynıdır 😃
en_guzel_emanetlerim Minikbalpetegim bende çok az görüyorum burda mustan birilerini ☺️ İbrahim beye takipliyim arada birde abdulbari beye gidiyorum siz hangisine gidiyorsunuz
laviniamom01 Minikbalpetegim muş bulanıktayım ben 🥰eşimin tayin durumundan dolayı geldik şuanlık Adana’ya geldim ailemin yanına mide bulantısından dolayı çok zorlanıyordum sağ olsunlar onlar bakıyor
Minikbalpetegim en_guzel_emanetlerim ben zelal hanıma gidiyorum canım başka doktora gitmedim ama İbrahim beyi ve abdulbari beyi de iyi diye duymuştum 😃
Minikbalpetegim laviniamom01 ay o bende de var 15+4 olduk hala devam ediyor 😟 Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bulantı çekmek
Petito35 laviniamom01 15. Haftada öğrendim valla şükür ya 🥹 sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza senin ki daha belli olmadı mı 🫣
laviniamom01 Petito35 hayır kuzum ya bende biraz büyüsün de öyle baktıracağım çünkü bacak arası boş gibiydi ama çok hareket etti durmadı yani kapattı kendini hemen ama içimde hep erkek hissi var