Beyzabaltacioglu Merhaba kızlar ben Bi kaç gündür hissediyorum hareketlerini ama ilk defa dün gece uyutmadı sanki biraz fazla hareketli, rahatsız olduğu için mi yoksa çok mj keyfi yerinde? Sürekli dönüyor sanki karnımda. Siz nasıl hissediyorsunuz bebisleriniziii
Kayaozge Beyzabaltacioglu Bende de aynı sorun sabah erken saatler de tekmelemesine uyandım içimde adeta dans ediyor hiç durmuyor ☺️ Ama doktorlar hareketli bebek sağlıklı bebek derler inşallah öyledir
Busrayasin2351 Beyzabaltacioglu gece uykuları haram oldu gündüzleri pek kıpırdamıyor ama ne zaman yatsam hareketlenmeye başlıyor 12de yatağa geçiyorum uyumam saat 3 ü buluyor 🤣
Beyzabaltacioglu Kayaozge bu sabah sağlık ocağı kontrolüm vardı ufaklık gece hiç uyutmadı sabaha karşı uyumuşum geç kaldım kontrole. Testler pazartesiye kaldı 🤣
Kayaozge Beyzabaltacioglu Ayy doğrudur inanırım 😂 dediğim gibi bu sabahta beni hiç uyutmadığı için bende öğlen kalkmışım ☺️
Beyzabaltacioglu Busrayasin2351 öyle gibi duruyor da hız biraz erken başladık hemşirem bile şaşırdı 🤣resmen karnıma sürünüyor hissediyorum. Eve geldik takla attı bissuru sanki bana küçük gibi geliyor karnım ama sanırım değil 🤣