buseyldz00 mervesu12 önceden hastane yapıyordu sadece ama şimdi sağlık ocaklarında da yapıldığını duydum
Dorukkusumm mervesu12 ben 1800₺ verdim 🤦🏼 sağlık ocağında yapıldığını duydum mutlaka araştırın ben gibi saçma sapan ödemeler yapmayın..
Ecem95 mervesu12 10 gün önce bayrampaşa kolan da yaptırdım 265 tl ödedim sağlık ocağı yapmıyor benim olduğum semtte
Summerwine mervesu12 özel takipliyim ama doktorum dedi sağlık ocağında yaptir diye sadece 20 TL içecek aldım eczaneden mutlaka bağlı olduğunuz sağlık ocağına sorun
tunasmom Dorukkusumm 1800 mü ? Bu fiyatın içerisinde baska testlerde var mı yoksa sadece şeler yüklemesi mi 😨😳 nerde yaptırdınız gerçekten çok merak ettim söyleyinde yanlışlıkla gitmeyelim
mervesu12 iremuziii ya özele gidiyorum hep ben ekstra bir şeyler daha yapılıyor sandım meğersem yapılmıyormuş salı günü için devletten randevo aldım gideceğim inşallah 🙏🏻
mervesu12 iremuziii çok sağ olun teşekkür ederim 🙏🏻 bebeğe bakıcaklar mı yoksa sadece ben kan mı vericem
iremuziii mervesu12 aç karnına kan veriyorsun sonra içeceği içip veriyorsun muayene olmak istersen bebeğede bakarlar.