poyrazin_annesi28 Detaylı ultrasona giricem Orkun Çetin’e ama randevu bulamıyorum. Sabah erkenden gitsem alır mı beni bilgisi olan var mı kızlar yakın zamanda giden varsa yazar misiniz ?
busraydnc poyrazin_annesi28 alır canım aralık başında gittim bende randevusuzdum sabah erken gittim ilk beni muayene etti şansıma kalabalık değildi ama her gün orda olmuyor diye biliyorum ben çarşamba gitmiştim Salı günleri de oluyormuş yine de bişey demeyeyim arayıp öğren olmadı olduğu günleri
rabia28 poyrazin_annesi28 detaylı ultrasonu universite hastanesindeki tum hocalar yapıyor ve hepsi de çok iyi
Lenaaaa poyrazin_annesi28 online randevudan takip edin bazen iptaller oluyor ben o şekilde gitmiştim bu arada kaç haftalık hamilesiniz 30 ocakta randevu gözüküyor
goncacan poyrazin_annesi28 canim universitenin int sitesinden ucretli deyip daha sonra kadin dogumu secip o sekilde randevu alabilirsin ben yeni aldim ve baktim var bos randevulari muhtemelen yanlis yerden baktin
poyrazin_annesi28 busraydnc Aradığımda sekreterler almaz vs diyo endişe ediyorum bir sürü yol parası vermiş olucam almazsa 🥹 Siz kaç haftaliktiniz gittiginizde
busraydnc poyrazin_annesi28 21 de gittim ben normalde Ertan hocaya gidiyorum özel de o yönlendirdi beni o yüzden Ertan bey kendisi demişti önümüzde ki hafta Salı çarşamba cuma orda o günlerde sabah erken git dedi alıyor ama bazen tabi gün boyunda bekleyebiliyorsun başka bişey için Gürhan hocaya gitmiştim sabah gittim 4 de hastaneden çıkmıştım üni biraz sıkıntılı o konuda
poyrazin_annesi28 rabia28 Siz kime gitmistiniz ? Ceyda sancaklı usta Gürhan güney bunlar da yapıyor mu ona göre bunlara alicam
poyrazin_annesi28 Lenaaaa O güne aldım mecbur ama bebisi görmeyeli çok oldu o yüzden hemen olsun istedim
Lenaaaa poyrazin_annesi28 siz yine de ara ara takip edin benim mesela randevuma 1 hafta vardı. Bir sabah bakayım belki iptal olmuştur diye baktığımda boşluk vardı. Şansınıza öyle bir durum olur arada kontrol edin 😌
poyrazin_annesi28 goncacan Evet en başta perinatolojide aradım hep yanlış yönlendirilmişim 🥴 Yakın zamana yok bu hafta içine bakıyordum da siz kacina buldunuz
goncacan poyrazin_annesi28 ben 20. Haftama uygun olacak sekilde aldm canm yakin zamana degil ama bi kac hafta icinde de vardi gördüğüm