Sedefege dilos011 dağ cenneti evleri, seç market tarafı mı canım orda Bi fırın var bildiğim. 4 senedir burdayım hala ilgimi çekmiyor 100. Yıl 😉 gerçi yüreğir de yaşarken de orası da ilgimi çekmedi.. Sanırım adana yı sevmiyorum ben 🤣🤣
dilos011 Sedefege bende hiç alışamadım Cnm pınar mahallesi daha güzel oradaydık ev sahibi çıkardı gerçi yine ev sahibi çıkartıyor Nisan ayinda
Sedefege dilos011 yaaa çok üzüldüm kiralık ev de yok buralarda hep satılık. Keşke benim yakınımda bulabilsen yürüyüş yaparız en azından
dilos011 Sedefege kiralık bakıyoruz Cnm aylık veren olsa çok daha iyi olur ama bakıyoruz da Yıllık istiyor hepsi 50 60 bin diyo birde
cerenveminigi Ben de Nezihi Kurdoğluna gidiyorum 28. Haftadayiz. Güncel doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı özellikle Medline acıbadem Ortadoğu arasinda
Sedefege dilos011 benim tam karşımda adova sitesi var neredeyse tamamı bir adama ait ve ara ara cıkanlar oluyor. Kirası nedir bilemem ama ev sahibiyle görüşüp o dönemlerde cıkacak birileri olunca size dönüş yapmasını isteyebilirsinzi belki. Arkadaşlarımız orda aylık veriyor
Sedefege dilos011 bina güzel seviyorum ben orayı kalabalık olmayana gayet yeterli. Fiyat bilmiyorum inan ki. Doğalgaz var açık mutfak hariç iki artı bir. Hiç kiralık yazısı olmaz hemen dolar yerine o derece. Ama gözüme çarpan olursa ulaşırım sana
dilos011 Sedefege tm Cnm sana zahmet olursa kiralık yazısını görür görmez numarasını alırsan çok sevinirim
merve211 semakklk maşallah benim Şubat sonu sezeryan olursa normal olursa 15 Mart ama ben sezeryan istiyorum Ayten hanımda