cansualisa Tiiffany 74 le doguma gittim suan 71 oldum aşırı ödemim var gitmiyor kilo sıvı besleniyorum birde 🤣🤣🤣 58 le kalmıştım 2. Bebiş 3 gün oldu doğum yapalı inş gider bu kılolaeir
Tiiffany cansualisa gidiyor cnm dert etme. 18 ay önce dogum yaptım 25 kg verdim kendliğinden gtti 6 ayda sımdı yine gebeyim işte
Sevval0308 Tiiffany çok kilo aldım zaten kilolu hamile kaldığım için. Maalesefki bir hafta sonra diyetisyene baslayacagim :) 83 le hamile haldim 14+4 87 olmuşum 😭😭😭
cansualisa Tiiffany kuzum sıvı besleniyorum zaten 2. Dogumum ilk 28 kilo aldım bende verdim oğlumda 15 aldım 3 günde 3 kilo gitti😅😅 sma görsen şişimmmmm el ayak bacak giderse gider kilolar herhalde
Tiiffany cansualisa sezeryan mı oldunuz eger öylr ise anestezi etkiside oluyor evet. Bence cogu ödem zaten
esiaks Busrayasin2351 aaa bu ben. Ben gibi olanları görünce bi oh çekip yalnız değil mişim diyorum. Kusura bakmayın 🌹😬😬😬😬
Busrayasin2351 esiaks 😁😁😁 yok canım ne kusuru ben halimden gayet memnunum aslında pek bir şey de yiyip içmiyorum ama muzdan vazgeçemiyorum sanırım o yüzden bu kilolar geliyor neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririz inşallah tek avuntum bu 😁😁