Jam1414 Salam qızlar .. Martın əvvəli doğuşdu İnşallah🙏.. Amma heçbişey almamışam qaynanam deyirki uğursuzluğdu🤷♀️..Amma məncə gec deyil artığ? almağı düşünürəm((😩 Birdə mən dünən acılı kfc yedim və fanta içdim 😃 vicdan əzabı çəkdim amma canım çəkdi yemək😢
Namish Jam1414 salam,in sa Allah sag salamat qucagimiza alaq🥹narahat olmayin men cox yemiwem acili kfc kolada icmisem😁ama Wukur ki hecne olmuyub,awiri olanda problem olar yegin yoxsa gunde kfc yada kola fanta olmazki😅
Namish Jam1414 biz bu ayin axiri almaq isteyirik,Vallah her kes alir,bir bizim olkede bar bu adet enene niyese🫠
Jam1414 Namish Çox sağolun 🙏İnşallah yaxşı olar❤️..Siz nə almağı düşünürsüz? deyirlərki alsan çox alma az al😒 amma mən çox almağ isdiyirəm😂😂
Jam1414 Namish birdəki mən çox pis sıxılıram özümə yer tapa bilmirəm .. bilmirəm niyə belə olur(( hərşeydən sıxılıram evdə sıxıııram çöldə də sıxılıram😂😂
Namish Jam1414 en cox body’ler almaq isteyirem,onsuzda her kes payda getirir hediyye edir getirende getirmeyende sagolsun😁,nem her ay ucun ⅔ gewey destlerden alinsin,papaq elcek,butilka,soska,corab,her weyden az az alsan ne qeder olasidi 😅