Esraaaaacun 6+6 iken kalp sesini duymaya gittiğimde doktorum belirtileri sorduğunda bulantı ve kusma olduğunu söyledim o da bu kalbinin attığına işaret dedi .7 haftaya girdik şu an o bulantı ve kusma yok şuanlık bu tarz yaşayanlar yorumlayabilir mi 🫶🙏
gizem3572 Esraaaaacun ben 7+1 oldm hic belirtim yok daha kalbini duymadik 5+3 de keseyi gormustk sadece 17 sinde gidicem 5 haftayken koku hassasiyeti gogus agrisi falan vardi smdi hic bisey yok ilk bebegimdede boyle olmustu insallah buda onun gibi rahat gececktir o yuzden belirtiler gitmistir
Aysenur222 Esraaaaacun çok saçma bişe sölemiş hiç bir kadından duymadıgım bana bile denmedi gerekesiz seni sitrese aokcak bişe demiş ne alaka benim başından beri kusma miğde bulantı olmadı şuanda 14 haftalıgım ve gayatte cogum saglıklı allaha şükür kesinlikle doktorunu degiştir
1998-1993 Canım merak etme benimde 6. Haftada oldu 7. Haftandayım suan kesildi ama tekrar olabilirmiş dün doktorum öyle söyledi sürekli olucak bişey değil dedi 3 gün olur 5 gün olmayabilir dedi
Esraaaaacun gizem3572 inşallah güzel haberler alırsınız bizde dün duyduk gerçekten büyüleyici bir andı 😍Allah isteyen herkese nasip etsin . Benim ilk hamileliğim kimyasall gebelikti . Çok şükür bunda ilerleme kaydedebildik 🙏😍
gizem3572 Esraaaaacun insallah canim ben iki kimyasal gebelik ardindan kizima kavustum smdi doktor keseyi gordu kimyasal degilsin dedi ama belirti olmaynca boyle acayip hissediyorum insan korkuyor
gizem3572 Esraaaaacun saglikla al kucagina insallah bide kimseye kusmam bulantm yok deme cok nazar ediyolar rahat gecirirsin insallah
Esraaaaacun gizem3572 gerçekten insanın elinde olmuyor bende kalp sesini duyana kadar dış gebelik boş gebelik kavramları hep aklımdaydı insan yine aynısı olur mu diye elinde olmadan tedirgin oluyor .Bu durumda bize en iyi gelecek şey dua etmek ben hep öyle yaptım yapabileceğim birsey olmadığını beklemenin ne kadar zor olduğunu öğrendim bu sürecte canım sen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese 🙏😌😍♥️
Esraaaaacun 2309 benim çevremde de bu şekilde olup ta hiç bulantı yaşamayanlar var bende imrenmiyor değilim 😌🙃😍
Esraaaaacun gizem3572 aminn 🙏🙏evet ya kesinlikle inanıyorum buna zaten kokuyorda hersey düzgün birsey yiyemiyorum evden çıkmamaya çalışıyorum az insan çok huzur 🙏😍
gizem3572 Esraaaaacun evet duadan baska elden birsry gelmiyor sabirla bekliyorum insallah nasip olur 🙏
Yelkovan1 Esraaaaacun ben varım sadece sabah aç karnına bulantı kusma oluyordu 1 hafta sürdü sonra bidaha yaşamadım
Gizmih Bende de öyle oldu . 5-6. Haftada sabahları mide bulantım vardı 6+5 te falan kayboldu. Bende endişeliyim pazartesi kontrolüm var . Dün bende sormuştum burdan biri vücudun hamileliğe alıştığı için olabilir demişti.