Damlasuu Kızlar Lina, Masal, Aden, Mavi isimleri çok hoşuma gidiyor ama bunlara uygun erkek ismi bulamıyorum erkek ismi beğenince uyumlu kız ismi bulamıyorum isim önerir misiniizzz
Ada-Uras-Asya Damlasuu Aras we Asya. Mira we Miran. Mila we Milan. Esila we Enes. Aklıma bunlar geldi
Damlasuu ozley Bende beğeniyorum Asil ismini bu sefer eşim burun kıvırıyor ama düşündüğüm isimler arasında☺️
nebakiyonkomikmi Damlasuu Bende eşime sabah yüsra Aden olsun dedim o ne öyle adem gibi demişti çok gülmüştüm sende de Aden ismi görünce aklıma geldi gülüyorum 😂😂😂
Sevvl Damlasuu bize ilk bir koz bir erkek dediler biz Alparslan ile almila koyacaktık somra bizim kızceler çıktı ortaya😂
Damlasuu Sevvl banada 12 haftalıkken bir kız bir erkek dediler ben şimdi isim düşünüyorum İnşallah gittiğim de bir sürprizle karşılaşmam😂 sağlıkla gelsinler canım💕
Sevvl Damlasuu bizede 12 den 16 ya kadar bir koz bir erkek dediler Alışveriş falan yapmıştık ve nen her hafta kontrole gidiyorum bir ucretsız hakkım boşa gitmesin diye isim bakın ama Alışveriş için bekleyın derim 😂😂amin dağlıkla gelsınler benim için 2 kız 2 erkek gram farketmıypr