Dlnkle 21 haftalık ikiz gebeler nasılsınız nasıl gidiyor bu aralar şikayetleriniz zorlandıklarınız neler benim kasık ve sırt ağrılarım çoğaldı
ABoyAndTwinsBoysMoms Dlnkle benim ellerimde aşırı uyuşukluk ve ağrı oluyor. Sabahları açıp kapatamıyorum. Yorganı alıp üzerime dahi çekemiyorum o kadar ağrım var. Sabahtan sonra biraz azalıyor. Doktor ile görüştüm magnezyum başla dedi 😫
sutlaacc Dlnkle ayakta çok duramıyorum ben sırtım hemen ağrıyor ve karnım geriliyor gibi oluyor. Kontrole de gittim şükür birşey yok 🙏🏻 Magnezyum alıyorum, genelde dinlenme modundayım.
Dlnkle ABoyAndTwinsBoysMoms ellerim ayaklarımda bi sıkıntı yok ama bi kaö gündür yatarken dönerken yanlarım ağrıyor bide ara ara karnıma sızı gibi ağrı giriyor bebekşer hareketli ikisinide hissediyorum sizde bel kasık ağrıları ne durumda
ABoyAndTwinsBoysMoms Dlnkle yatarken sağa sola dönmek zorluyor. Biraz iş yapınca da hemen kasıklarımda ağrı oluyor ama onlar hamilelikte yine normal . Ellerimden çekiyorum şuan en çok.
Dlnkle sutlaacc bende öyle annem benimşe hep iş yapmıyorum hiç ama bu ağtılar biraz tedirgin etti şiddetli değil ama yinede evhamlandm salı günü randevum
NuR110 sutlaacc canım merhaba aşılar işlemi hamile kaldın.. Kanamam ağrın falan olmuş uydu bide çok soru sormuş gibi oldum ama ikizimi tuttu 🌼🌺🌺
sutlaacc NuR110 canım ben doğal hamile kaldım ikizlere. Daha önce aşılama yapıldı fakat hamile kalamamıştım