Muside Sabah doğuma gidiyorum kızlar ne olur dua edin çok korkuyorum spinal anestezi ile sezaryen olucam tavsiyeleriniz varsa paylaşın.
Zeliha66 Muside bende sezeryan dogum yaptım boydan gecelikle çok rahat ettim. Pijama falanda götürmüştüm ama en iyisi gecelik.rabbim hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin
BurcuPekkycztrkel Bende sabah doğuma gidiyorum hayırlısıyla alalım kucağımıza korkuda var heyecanda 😳
Defnemmm2301 BurcuPekkycztrkel hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda sağlıcakla alın kucağınıza doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyoruz 😊😊
Aleynaa09 Muside canım gaz çıkarmada sorun oluyormuş biraz sanırım onada komposto yiyin diyolar ayva kompostosu aklında bulunsun
sydv @BurcuPekkycztrkel Muside ben de sabah doğuma gidiyorum ne kadar zamandan önce yiyip içmeyin dediler kızlar ☺️🤷🏼♀️
Unzile35 Muside Allah kurtarsın Canım bende haftaya olacağım tecrübelerini ve hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
sydv BurcuPekkycztrkel evet öyle daha rahat olacak gibi ben de içersem bi su içerim sabah 7 den itibaren dedi bana 11 de yatışım yapılacak ☺️ Az gibi geldi 🤷🏼♀️