Minikmucizelere D12ekim vardır bence canım adete iki gun kala tekrsr yaparsın inşallah hakkında hayırlısı olur🙏🌸
beyzansezek D12ekim adet olmadıysanız gecikmeyi bekleyin belki geç döllenmedir her şey olabilir Rabbim hayırlısını versin
zezenur D12ekim 8 gün varken benim de kaset test böyle silikti, iki gün sonra daha netti. Erken kanda çıkmaması. Her gün iki kat artıyor betahcg, gününüzü bekleyin umarım sonuç pozitif olur 🌸
Minikmucizelere D12ekim kan mi verdin canım? da cikmayabilir bence ama kan sonucu kesin sonuç siyar ama benim cok cok silik çıktı adete dört gun kala beta 16 çıktı bi gün önce versem cikmicakti bile büyük ihtimal o yuzden sen adete iki gun kala falan tekrar test yap yada kan ver
Papiiii D12ekim var hayalet mayaletde degil ben gordum ilk bakista sen bekle iyisimi erken ilk sabahnidrariyla tekrae yap biraz daha belirgilensirse gebesin.Eger belirginlesmezzse hee gecen gun o zaman degilsindir canm
D12ekim Minikmucizelere öyle yapacağım inşallah vardır yine ümitlenmet istemiyorum rabbim nasip eder inşallah 🙏😔