Ozgee123 Amasyada yaşıyorum doğumumu Ankarada düşünüyoruz ben 37.haftanın sonunda gitmeyi düşünüyorum geçmi olur sizce kaçıncı haftada gitmeliyim 37.haftada gidersem aracımızla gidicez
1Gunes Ozgee123 bence geç olur görümcem de 36. Haftada ailesinin yanina gitti doktoru geç kalıyorsun yolculuk için bebek strese girer yolculukta demiş
Elyesa Ozgee123 bende eşimin görevi sebebiyle diyarbakırdayım Ankara’ya ailemin yanına gidicem 32 gibi düşünüyorum
Ozgee123 1Gunes 4 saat aslında yol hani bilmiyorum 37 den önce gitsem otobüsle gidicem daha zor gibi arabayka en azından sürekli mola veriririz tek sıkıntı 37 den önce doğum olurmu
1Gunes Ozgee123 görümce mi eşi bıraktı bu sebeple otobüs yolculuğu zor kendi aracınız ile her saatte kola verisini 15 20 dk yürürsün
Ozgee123 Flyderndkk 36 da bi tık erken gibi baya 1 ay ankarada kalmam gerekcek bu sefer eşimin izni bitmiş oluyor öylede
Flyderndkk Ozgee123 evet bende o yüzden oturduğum yerde yapacağım doğumu. Doğum sonrası bebeğimi eşimden ayırmak istemiyorum