mommytobe_ Udu ayy o zaman hic agdaya bulasma canim. Aman bosver tamam temizlik onemli de napalim yani bazen olmayinca olmuyo. Hem doktorlari ebeleri kafana takma gunde kac tanesiyle karsilasiyorlar allah bilir
09Rabiaa35 mommytobe_ benim göbek guccuk 😆 7 aylık hamileyim ama hala kendim aliyorum akintim var çok ondan agdaya gidemiyorum utanıyorum enfeksiyon var ondan karşıma ayna koyup aliyorum allahtan az tuylenmem var
mommytobe_ 09Rabiaa35 evet tuylenme konusunda sansliymissin. Ya ben de oldu bitti hep agda yaptiriyorum ara sira jilet yaptim o kadar simdi gobekten asagimi da gormuyorum aynayla becerebilir miyim bilmiyorum😅🤦🏻♀️
bademli_puding mommytobe_ sürekli gittiğim yer arkadaşımın yeri ama sanırım gebelikten dolayıda hassaslaştım 16+2 yim canım
09Rabiaa35 mommytobe_ ben banyoda yere ayna koyup oturup yapiyorum agda asla yapmam kaşımı alirken ağlayan kizim 🤭🤭 ay Bide doğum yapcam 😅😄😅😄 Bir kez aşşagma bakarken kafa üstü düşüyordum 😅😄😅😄😅 ağlanacak halime gülüyorum 😁😁
TTtutku mommytobe_ benim pkosum var ağdadan hemen aynı hafta içinde kök veriyor çıktıkça gıtcem artık kuaföre sürekli sürekli
09Rabiaa35 mommytobe_ kekse bende dökülme başladı Kaşım kakmadi ama genetel böle odun vermiyor koruyor kılanlara devram 😄 Bi orasi azdı
mommytobe_ 09Rabiaa35 ahshshd en olmamasi gereken yer cidden ya😅 bazisi diyo iki ayda anca cikiyo oyle agda yapiyoruz agzim acik kaliyo benimki uc haftada balta girmemis ormana donuyo🤦🏻♀️
09Rabiaa35 mommytobe_ agda asla hamileyken bide hassas cildimiz yaptırmam permatikle 3 4 gün anca çıkıyor benim ama çoğaldı çokta lazım gibi 🤣😄🤣😄
Mine34 mommytobe_ 😂😂 kız ben de öyleyim 29 haftamdayim ben de orami göremiyorum doğuma yakın gidicem daha
mommytobe_ Mine34 😅😅🤦🏻♀️ ben de 38. Haftamda gidicem sanirim son agda randevum olcak ama ya diyorum bebek 40 ta gelirse o zmn agda bosa gitmis olucak😅😅